Rekruttering

AktivPersonale A/S - altid lige i nærheden

Er du og din virksomhed på jagt efter en dygtig medarbejder til en fast stilling?
Vi ved alle hvor krævende en rekrutteringsproces kan være. Det koster både tid og penge, at finde den rette medarbejder. For slet ikke at tale om omkostningerne, hvis det ikke ender i det rette match.  
Slip for bøvlet og lad AktivPersonale hjælpe dig med din næste rekruttering!

Hver dag, året rundt, hjælper vi danske virksomheder med at finde dygtige folk, og vil også gerne hjælpe dig med at finde din næste medarbejder. Vi har erfaring med at rekruttere medarbejdere til mange forskellige brancher og på alle ansættelsesniveauer. 

Med AktivPersonale som en del af dit rekrutteringsteam, er du sikret at stillingen når ud til en bred skare af mulige kandidater. I vores interne database, har vi mere end 2000 mulige medarbejdere, som kan komme i spil. Når den rette medarbejder skal findes, håndplukker vi, desuden gerne, i vores store netværk indenfor bland andet:

Anlægsarbejde, Butik, Håndværk, Industri, Institutioner, Kantine, Kontor, Lager og pakkeri, Rengøring, Transport - og mange flere

Det eneste du skal gøre, er at ringe til vores lokale afdeling og fortælle, hvad du søger. Alt efter dit behov, kan du vælge mellem vores tre pakkeløsninger, der imødekommer enhver rekruttering fra medarbejdere til ledelse. 

For at finde den rette kandidat, til netop jeres virksomhed, prioriterer vi forventningsafstemning med jer, for at sikre overenstemmelse mellem jeres behov og det kommende stillingsopslag. Når vi er enige om, hvilken type/profil du søger, tager vi os af alt det praktiske i den efterfølgende proces. Vi hjælper jer med alt fra annoncering til den endelige kandidat er udvalgt. 

Under processen sørger vi blandt andet for annoncering, screening af ansøgning og CV, afholdelse af første samtale, afslag, planlægning og indkaldelse til samtaler i din virksomhed. 

Hos AktivPersonale er vores dygtige medarbejdere certificeret til at udføre personprofiler, der kan gøre din rekrutteringsproces mere målrettet. Da der er forskel på virksomheders behov og den enkelte rekrutteringsproces, tilbyder vi nu både DISC og Garuda som mulige personprofiler. 

Har du lyst til at se, hvad andre virksomhedsledere mener om AktivPersonale?

Tag et kig på vores referenceliste, hvor du finder udtalelserne.

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen