Informationer

 • Fagruppe:
  Håndværk
 • Type:
  Rekruttering
 • Geografi:
  Herning
 • Ansøgningsfrist:
  06-02-2023

Virksomheden

 • Kontaktperson:
  Steen Steensgaard Andersen
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Om Herning Vand A/S  Det er vores ambition, at kunderne ser os som en kompetent og effektiv leverandør.Vi leverer rent og velsmagende drikkevand til kunderne og indsamler og renser spildevandet, før vi fører det retur til vandkredsløbet. Vi arbejder konstant med at skabe mere for mindre gennem procesoptimeringer og effektiviseringer. Det er vores mål at levere den rette kvalitet og service til den rigtige pris. På den måde kan vi sikre sundt vand med sikker levering til en af landets laveste priser – uden at sende regningen videre til vores børn og børnebørn. Se mere om os på hjemmesiden www.herningvand.dk

Elektriker søges til Herning Vand A/S

Ønsker du at blive en del af en virksomhed, der konstant udvikler på deres anlæg installationer - og har du lyst til at benytte dine kvalifikationer til at arbejde med opgradering og udbygning af de tekniske installationer på el-området? Så skal du med på rejsen.   AktivPersonale søger for vores kunde Herning Vand A/S en elektriker, der med sit nysgerrige sind, er klar på nye udfordringer samt med sin selvstændige tilgang til opgaver, kan blive en del af en moderne arbejdsplads.

En almindelig hverdag som elektriker hos Herning Vand, vil indebære drift, fejlfinding, styring og regulering på bl.a. deres renseanlæg, i samarbejde med din arbejdsgruppe indenfor el og automation – en gruppe som består af dedikerede medarbejdere, der brænder for det de laver.

Derudover er Herning Vand A/S udviklingspræget og fremme indenfor digitalisering i deres hverdag og derfor vægter udvikling og implementering af nye tiltag, samt optimering af allerede kørende processer også højt på din dagsorden.

For at komme i betragtning til jobbet forestiller vi os at:

 • Du er håndværker, med en solid el-faglig baggrund, som f.eks. elektriker, industrielektriker eller lignende.
 • Du har sans for udviklingsmuligheder
 • Du er løsningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger
 • Du arbejder systematisk og vedholdende
 • Du har gode samarbejdsevner

Dette tilbyder Herning Vand A/S:

Du vil blive en del af en arbejdsplads som sætter personlig og faglig udvikling i højsædet og derfor også løbende tilbyder efteruddannelse. Derudover får du frihed under ansvar, samt en arbejdsplads der vægter god trivsel højt og hvor du vil være omgivet af dygtige og engagerede kollegaer.

Tekniske spørgsmål vedrørende stillingen, kan stilles til Teamleder Morten Balle Poulsen på tlf: 30916643 eller pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi gør opmærksom på, at der bliver anvendt personlighedstest i forbindelse med ansættelsesproceduren.

Indledende samtaler vil foregå hos AktivPersonale og Herning Vand bliver ikke bekendt med din kandidatur uden foregående accept.

Samtaler afholdes løbende.

Stillingen kan søges gennem ”søg stilling”/ ”Ansøgningsskema” eller ved at sende dit CV til Regionschef Steen Steensgaard Andersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen