Informationer

 • Fagruppe:
  Kontor og administration
 • Type:
  Rekruttering
 • Geografi:
  Hjørring
 • Ansøgningsfrist:
  31-12-2022

Virksomheden

 • Kontaktperson:
  Kjeld Nedergaard AktivPersonale A/S
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Hjemmeside:
  www.aktivpersonale.dk
Aktiv Personale er en dynamisk virksomhed, der bringer virksomheder og medarbejdere i kontakt med hinanden.I mere end 23 år har vi rekrutteret skarpe hjerner, varme hænder og flittige folk - til vikariater og faste stillinger.Fra vores lokale afdelinger i Danmark brænder vi dagligt for at skabe de perfekte match, der giver resultater her og nu.Er du på udkig efter en vikar, en ildsjæl til midlertidige udfordringer eller kompetente kollegaer fra ind- eller udland?Så lad os løse udfordringen.Vi har mere end 2000 aktive emner i vores database, et online netværk og erfarne folk, derved hvor de skal lede.

Kundekonsulent til AktivPersonale Nordjylland

Kan du håndtere en travl og til tider uforudsigelig hverdag hvor det ofte går stærkt? – og vil du være med på et team der leverer ydelser af høj kvalitet i et konkurrencepræget marked, hvor vi dyrker de langvarige kunderelationer og ikke går på kompromis med kvaliteten? Så skal du læse med videre her:  AktivPersonale er i stigende vækst, og vi søger derfor en dygtig og ambitiøs Kundekonsulent til vores afdeling i Hjørring med opstart snarest muligt.

Hvordan ser en typisk uge ud for en Kundekonsulent?

Du vil bruge 2-3 dage i ugen ”ude i marken”, hvor du gennem opsøgende salg, servicebesøg, netværksmøder og jobmesser skaber de gode relationer og stærke resultater. Din resterende tid vil foregå på kontoret i Hjørring, hvor du laver diverse forberedelser, men også hjælper dine kollegaer med at løse dagligdagens opgaver.

”Hvis vi løfter i flok, kommer vi over målstregen”/Regitze, Souschef


Vi leder efter:

Konsulenten der har en naturlig positiv, udadvendt og imødekommende personlighed, og du skal som person være nysgerrig og ambitiøs og have et drive, der gør, at du kommer i mål med dine planer.

Du sidder måske allerede i dag i et job som Kundekonsulent, intern sælger, telefonsælger, kundesupport el.lign., og har lyst til at prøve dig af med de mange spændende udfordringer der findes i vikar- og rekrutteringsbranchen.

Foruden nøgleord som salg, netværk, udvikling og salgsstrategier, forventes det, at du deltager i driften herunder:

 • Ordrehåndtering og bookinger
 • Udarbejdelse af stillingsannoncer, tilbud og samarbejdsaftaler
 • Kontakt til vores udenlandske kontorer.
 • Vagtordning med fastlagte vagter udenfor kontorets åbningstider.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med en stor grad af frihed under ansvar, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en dynamisk organisation med en flad struktur.

”Hos os bliver du en del af et godt, sundt og dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet og en uformel tone med plads til alle. Du bliver en naturlig del af vores AktivPersonale-familie”/Nadina, Afdelingschef

Ideel er din bopæl i en radius af ca. 30 minutters kørsel fra vores kontor i Hjørring.

Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der anvendes egen bil i jobbet, kørsel afregnes efter statens takster.

Har du interesse for stillingen, og har du den ønskede erfaring og baggrund kan du søge gennem Søg stilling eller sende dit CV og ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist er 31/12-2022. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Spørgsmål til stillingen kan stilles til Kjeld Nedergaard - tlf. 9623 2020.

Du kan finde mere info om AktivPersonale på www.aktivpersonale.dk

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen