Informationer

 • Fagruppe:
  Kontor og administration
 • Type:
  Rekruttering
 • Geografi:
  Herning
 • Ansøgningsfrist:
  23-01-2022

Virksomheden

 • Kontaktperson:
  Steen Steensgaard Andersen AktivPersonale A/S
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Afdelingschef til Produktion - Herning Vand

Baggrund: Vores nuværende afdelingschef for produktion ønsker en ny placering hos os. Derfor søger vi en ny afdelingschef til afdelingen, som sikrer forsyning med rent drikkevand og ditto distribution og rensning af spildevand.

Jobbet:

Du får ansvaret for at omsætte vores 2025 strategi til handlinger, som fører frem til vores 2025 mål. Det sker gennem strategiske projekter og daglig drift af afdelingen, som har 22 dygtige mennesker med stærke fagligheder.

Som afdelingschef har du ansvar for personale og økonomi. Afdelingen har 3 nyudnævnte teamledere, der dagligt træffer beslutninger, som giver dig mere tid til ledelse og udvikling.

Du indgår i et velfungerende ledelsesteam, som arbejder godt sammen i en åben og tillidsfuld atmosfære.

Dig og dine kompetencer:

Du har ledelse som din stærkeste faglighed og tænder på at opnå resultater med og gennem andre. Du har haft ”jord under neglene” og måske har du erfaringer fra fødevareindustrien. Din personlighed skal matche værdierne og kulturen hos os.

Jobbet kræver, at du gennemfører den lovpligtige driftslederuddannelse i løbet af dit første år hos os.

Om os:

Herning Vand er en værdibaseret virksomhed. Det er vores ambition, at kunderne ser os som en kompetent og effektiv leverandør.

Se mere om os på hjemmesiden www.herningvand.dk

Søg stillingen:

AktivPersonale står for rekrutteringen til denne spændende stilling som kan søges ved at sende CV og ansøgning til Regionschef Steen Steensgaard Andersen på mailDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller gennem ”Søg stilling/Ansøgningsskema”.

Indledende samtaler vil foregå hos AktivPersonale fra uge 3-2022, og Herning Vand bliver ikke bekendt med din kandidatur uden forudgående accept. Samtaler afholdes løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen