Informationer

 • Fagruppe:
  Montør
 • Type:
  Rekruttering
 • Geografi:
  Holstebro
 • Ansøgningsfrist:
  31-10-2021

Virksomheden

 • Kontaktperson:
  Steen Steensgaard Andersen AktivPersonale A/S
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Hjemmeside:
  https://www.etna-ct.com/
ETNA Coffee Technologies er innovatør og udvikler af professionelle kaffemaskiner. Alle vores maskiner er udviklet og produceret i Holland og er af højeste kvalitet med pålidelighed og driftsikkerhed som de overordnede drivere i designet. Kaffemaskinerne sælges af ETNA til operatører, forhandlere og kafferisterier. Vores nuværende salgsaktiviteter er i stigende grad rettet mod det europæiske marked. Vores produkter sælges i mere end 20 lande over hele verden med fokus i en række europæiske lande, herunder Skandinavien.

Tekniker til forhandler support

Er du teknisk minded, kan du kommunikere og har du en udpræget løsningsorienteret og kommerciel tilgang til dine opgaver? – og kan du lide KAFFE…???  Så har vi et spændende og udfordrende job til dig hos ETNA Coffee Technologies! I de kommende år forventer ETNA Coffee Technologies en betydelig eksportvækst, og de Skandinaviske lande vil være en vigtig del af det. For at lette og støtte denne vækst fra et strategisk og operationelt synspunkt søger vi en dygtig tekniker der kan yde vores forhandlere den optimale support og opbakning. Du vil have en nøglerolle i uddannelsen af ​​ETNA Coffee Technologies partnere og kunder. Du vil være ansvarlig for at give teknisk rådgivning og support til disse samt feedback til ETNA Coffee Technologies fabrik i Holland med hensyn til yderligere teknisk udvikling og implementering af lokale markedskrav. Til denne udfordrende stilling leder vi efter en teknisk dygtig person, som helst også har erfaring i vores branche. Det er vigtigt, at du er professionel og løsningsorienteret og er i stand til at kommunikere tydeligt, især med hensyn til tekniske aspekter.

Du har en uddannelsesmæssig og faglig baggrund, der matcher de arbejdsopgaver, der skal løses hos Etna Coffee Technologies, og som person er du udadvendt, stærk i din kommunikation, serviceminded, løsningsorienteret og har en ”hands on”-indstilling til jobbet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægning og gennemførelse af tekniske kurser for vores salgspartners tekniske personale
 • Teknisk præsentation af vores kaffemaskiner til kunder og salgspartnere i samarbejde med salgschefen
 • Kommunikation af teknisk udvikling, nyheder og forbedringer til salgspartnere
 • Installation af test- og showroom maskiner
 • Telefonisk og personlig teknisk support ved fejlmeldinger og spørgsmål fra kunder
 • Medvirkende omkring evaluering af markeds- og kundedrevne produktkrav
 • Initiering og koordinering af produktændringer i samråd hovedkontoret i Holland
 • Dokumentation og styring af aktiviteter og kundelokationer i CRM-systemet

Du behersker MS Office og kan uden problemer arbejde i ERP/CRM-systemer.

Engelsk skal kunne beherskes i skrift og tale og har du kendskab til svensk eller norsk vil det være en fordel.

Der vil være en del rejseaktivitet forbundet med de opgaver der skal løses hvorfor der forventes en afklaret og fleksibel indstilling til dette.

Hvad vi tilbyder:

Et professionelt arbejdsmiljø hvor du får frihed, tillid og plads til at udvikle dig til det næste niveau inden for et dynamisk teknisk firma med et meget uformelt arbejdsklima.

En god løn - og du kan selvfølgelig også stole på at du kan få ubegrænsede kopper varm, friskbrygget kaffe!

AktivPersonale står for rekrutteringen til denne spændende stilling som skal søges ved at fremsende ansøgning og CV til Regionschef Steen Steensgaard Andersen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller gennem Søg stilling/Ansøgningsskema

Indledende samtale vil foregå hos AktivPersonale, og Etna Coffee Technologies bliver ikke bekendt med din kandidatur uden forudgående accept

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen