Informationer

 • Fagruppe:
  Forefaldende arbejde
 • Type:
  Rekruttering
 • Geografi:
  Holstebro
 • Ansøgningsfrist:
  13-06-2021

Virksomheden

 • Kontaktperson:
  Steen Steensgaard Andersen AktivPersonale A/S
 • Email:
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Hjemmeside:
  www.bagerietmax.dk
Hos Bageriet MAX bager vi fordi vi ikke kan lade være. Vi elsker det gamle håndværk og jagten på at få den bedste smag ud af de gode råvarer – for vores kunders skyld.Det sprøde, det søde, det friske og det overraskende. Vil du være sikker på at servere det bedste, så bare kom. Der er mere friskbagt klar om lidt…

Bageriet Max søger en bagersvend

Hos Bageriet MAX bager vi fordi vi ikke kan lade være. Vi elsker det gamle håndværk og jagten på at få den bedste smag ud af de gode råvarer – for vores kunders skyld. Det sprøde, det søde, det friske og det overraskende. Vil du være med på holdet som vores nye bager så har vi jobbet til dig! Bageriet Max er i vækst og i konstant udvikling og har et klart mål, nemlig at udvikle og bage det bedste kvalitetsbrød i Holstebro, derfor søger vi en udlært bagersvend med bred faglighed.

Det er en fuldtidsstilling med 1 ugentligt fridag og fri hver anden weekend. Vi følger overenskomsten med NNF mht. arbejdstid, søndag- og helligdagsbetaling og overarbejdstidsbetaling.

Din brede faglighed skal kunne dække den daglige produktion, herunder køre deje og passe ovn, samt tilrettelægge produktionen og udvikle nye produkter.

Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændig og effektiv, men også samarbejde på tværs af bageriet og være fleksibelt for at få opnå den bedst mulige produktion, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af brødet og et godt ”vestjysk” arbejdsmiljø.

AktivPersonale står for rekrutteringen til denne spændende stilling.

Indledende samtale vil foregå hos AktivPersonale, og Bageriet Max bliver ikke bekendt med din kandidatur uden forudgående accept.

Vi behandler ansøgninger løbende og lukker ned for stillingsopslaget, så snart vi har den rette kandidat.

Har du de ønskede kvalifikationer og den rette baggrund til jobbet og har interesse for stillingen, så send ansøgning og CV til Regionschef Steen Steensgaard Andersen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - mrk. din mail: Max”.

Stillingen kan også søges ved at klikke på Søg stilling.

Faglige spørgsmål til stillingen kan stilles til Bagermester Jesper Sander på mobil 20930219.

Har du ikke den rette baggrund og uddannelse til dette job har din ansøgning ikke vores interesse. Du er istedet meget velkommen til at søge andre jobs/ledige stillinger gennem vores hjemmesidewww.aktivpersonale.dk

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen