Seniorsælger søges (stilling besat)

For vores kunde i Holstebro søger vi en dygtig og erfaren sælger (Seniorsælger) som kan varetage opgaver med opsøgende salg indenfor jern- og metalindustrien.
Vores kundes ønske er - som underleverandør - at få flere opgaver ind i huset som kan fylde deres produktion op og dermed sikre en mere optimal udnyttelse af produktionskapaciteten.

Der tilbydes en stilling hvor der arbejdes 2-3 dage om ugen med bearbejdning af potentielle kundeemner primært i Vest-, Midt- og Østjylland.

Arbejdstiden er fleksibel og vil i høj grad kunne planlægges efter eget ønske. Din bopæl er ikke afgørende, men det må forventes at der skal være en vis kontakt til virksomheden i Holstebro.
Vores ideelle ansøger er måske gået på efterløn, på pension eller er en person der gerne vil arbejde på deltid, men som stadig har lyst til at ”komme ud” på markedet og få solgt virksomhedens know-how og ydelser.

Du har en baggrund som sælger indenfor jern- og metalbranchen, har kendskab til og viden om produkter indenfor området, kan tage den relevante snak med fagfolk, har tegningsforståelse og kender til pladebearbejdning, svejs, robotsvejsning, laserskæring, kantbukning o.lign.

Har du evt. solgt værktøj eller maskiner til jern- og metalindustrien vil du sikkert også kunne være en stærk kandidat.

For dig er det naturligt at kunne og ville dyrke et marked op, du kender til alle salgets facetter og er ikke bange for at tage den direkte kontakt med nye kunder.

Du er udadvendt, præsentabel og ved hvordan man naturligt begår sig hos kunderne.

Vores kunde tilbyder gode og ordnede forhold og der stilles alle nødvendige faciliteter til rådighed for sælgeren.

Aflønning og bilordning efter aftale.

Ansættelse/start hurtigst muligt.

Vores kunde tilbyder en moderne og løsningorienteret produktion hvor mulighederne er mange.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg accepterer