Salgselev

AktivPersonale søger en salgselev til vores kunde indenfor fiskebranchen. Vores kunde Seawell ønsker, at udvide salgsstyrken med en salgselev, der er klar til at tage kampen op med salg af fødevarer til Europa.

AktivPersonale søger en salgselev til vores kunde indenfor fiskebranchen. Vores kunde Seawell ønsker, at udvide salgsstyrken med en salgselev, der er klar til at tage kampen op med salg af fødevarer til Europa.

 

Seawell har netop købt naboejendommen og er derfor ved at udvide aktiviteterne. Det er meget vigtigt, at vi finder den helt rigtigt person til at indgå i teamet, som består af 60 personer fordelt over de 2 fabrikker.

Til vores salgsafdeling søger vi en salgselev med lyst og gå-på-mod til at lære faget ”salg”. Du vil prøve kræfter med BtB salg, eksport og kundeservice og derved få en bred og alsidig oplæring.
 

Vil du gøre karriere inden for salg, får du her en helt unik mulighed. Der er tale om et interessant job hos en virksomhed i vækst med et solidt økonomisk og produktmæssigt fundament.

 

Du får indsigt og del i afdelingens opgaver både i samarbejde med dine kolleger og med selvstændigt ansvar for opgaver. Konkret vil du lære at yde kundeservice og rådgivning, telesalg og reklamationsbehandling. Vi kan tilbyde, en spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du er som person kundeorienteret og har forståelse for kunden i centrum Du er detaljeorientret, analytisk, og elske at løse opgaver som kræver kvalitetssans og ordentlighed.  Du er målrettet, styrende, og gerne direkte og resultatorienteret i kommunikationen. Du har orden i tingene og det at planlægge og være struktureret, er en naturlig del af din personlighed Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar

Du er altså en robust og solid profil, der har ambitioner og ikke giver op, når du bliver udfordret.

Du bor centralt omkring Hirtshals, Hjørring og behersker dansk i både skrift og tale, samtidig har du flair for IT.

Send din ansøgning til AktivPersonale, Direktør Eva Horne på mail: eva@aktivpersonale.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, så ring eller mail til direktør Eva Horne eller souschef Louise Andersen 96 23 20 20.

Se mere omkring Seawell Hirtshals på www.seawellhirtshals.dk

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg accepterer