ER DU CERTIFICERET KONSTRUKTIONSRÅDGIVER OG GÅR DU MED DRØMMEN OM AT BLIVE SELVSTÆNDIG?

AktivPersonale A/S søger for CAD-Tegnestuen i Hjørring
Hos vores kunde CAD-TEGNESTUEN APS får du ansvaret for dine egne projekter indenfor byggebranchen, og så bliver du en del af et utrolig stærkt socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

For os er det, at du er fagligt dygtig en selvfølgelighed, men det er vigtigt, at du brænder for faget og har det drive, der kræves i firmaet, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt og skaber synergi i virksomhedens organisation. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger. Du får ansvar for projektering af bærende konstruktioner, budgettering og fagtilsyn, inden for såvel nybyggeri og renovering. Du kommer til at arbejde med både små og store projekter. Det er vigtigt at du selv bidrager med egne kunder på sigt.

Konstruktionsingeniør med gåpåmod og lyst til faglig udvikling

Du er uddannet konstruktionsingeniør og har solid erfaring med projektering og ledelse af projekter inden for bærende konstruktioner. Du har prøvet konstruktionsfaget fra rådgiversiden og meget gerne fra entreprenørsiden og er vant til at sidde med større, komplekse projekter.

Du er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner. Da der er meget kommunikation i jobbet (dialog med kunder, dialog med kollegaer, arbejdsbeskrivelser m.m.) er det vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Det er et krav at du er certificeret konstruktionsingeniør til konstruktionsklasse KK 3/4 eller KK Tredjepartskontrol.

Bliver du en del af CAD-Tegnestuen får du:
  • Spændende opgaver der fra start leveres af CAD-Tegnestuen, men på sigt skal du selv bidrage med egne kunder og opsøge nye i synergi med de øvrige virksomheder i organisationen
  • En arbejdsplads i rivende udvikling og med mange udfoldelsesmuligheder
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • Et udfordrende og afvekslende job i et uformelt tværfagligt miljø med fart på
  • Attraktiv løn og partnerskab fra starten af
  • Gode kollegaer som bakker dig op
  • Et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring
Lyder jobbet interessant, så send os gerne dit CV og en motiveret ansøgning med det samme. Opstart er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtale.

Al henvendelse skal gå til Regionschef Helle Mortensen på Helle@aktivpersonale.dk.