Se alle vores ledige stillinger

Arbejdsmand/kvinde søges

Forefaldende arbejde
For vores kunde, Totalentreprenør Lars R. Andersen, beliggende i Struer, søger vi netop nu en dygtig arbejdsmand/kvinde til forefaldende arbejde. Virksomhedens 7 ansatte hjælpes ad med at varetage de mange forskelligartet opgaver. Det kan være opgaver som jord- og betonarbejde, belægning, kloak, punktrenovering, tv-inspektion, kloakspuling, haveanlæg, snerydning m.m. Du vil indgå med kollegaerne på lige fod, hvor I hjælpes ad med at få opgaverne klaret på bedst vis.

Erfaren og selvstændig elektriker søges

Håndværk
Vores kunde Byens El-teknik ApS udfører alt slags el-arbejde fra simple serviceopgaver, og til større projekter. Som vores nye elektriker kan du se frem til mange varierende opgaver inden for service, nybyg, erhverv og renovering.

Erfaren og selvstændig konstruktør eller teknis...

Produktion og industri
AktivPersonale A/S søger for kunde i Hjørring Kommune en erfaren og selvstændig konstruktør eller teknisk assistent.Som virksomhedens nye konstruktør vil du få en vigtig rolle i forhold til virksomhedens drift. Du vil varetage en bred palette af opgaver, hvorfor vi forventer, at du har en solid erfaring med i bagagen. 

Erfaren produktionsteknolog eller konstruktør s...

Kontor og administration
AktivPersonale A/S søger for kunde JS Stål en erfaren og selvstændig produktionsteknolog, konstruktør, eller ingeniør til opstart snarest muligt.

Grundig og detaljeorienteret databehandler søges

Lager og logistik
AktivPersonale A/S søger for kunde i Hjørring Kommune en grundig, selvstændig og detaljeorienteret databehandler med erfaring indenfor lagerstyring.

Gulvsliber søges til fast job

Håndværk
Vores kunde i Herning har travlt og søger en dygtig kollega til slibning af gulve snarest muligt (primært terrazzo- og betongulve). Du må meget gerne have nogle års erfaring indenfor gulvslibning, men hvis du har lysten og interessen for dette job så får du en grundig oplæring der vil gøre dig istand til at løse opgaverne. Du har en god og praktisk indstilling, måske kommer du med en håndværksmæssig baggrund, hænderne vender rigtigt og din fysik er også iorden. Du er god til at tænke i løsninger og det er vigtigt for dig at levere et godt og kvalitetspræget færdigt produkt til kunderne. Du skal have kørekort og også være indstillet på, at der kan være perioder, hvor overarbejde kan forekomme.

Kl. Diætist - Sygeplejerske - Salgskonsulent

Salg
Med reference til Hardams direktør og produktspecialist, får du ansvaret for selvstændigt at varetage en stor del af vort salg og rådgivning hovedsageligt indenfor enterale produkter. Din primære funktion bliver at opsøge og besøge hospitaler overalt i hele Danmark med fokus på præsentation af produkter på vundne udbud indenfor klinisk ernæring. Derudover skal du lave opsøgende salg samt servicere kommuner og forhandlere. Der vil ligeledes forekomme et vist antal messer/udstillinger du skal deltage i. Grundet at hele Danmark er dit arbejdsområde, vil det være en fordel at du bor forholdsvis centralt i Danmark. Du får hjemmearbejdsplads med pc, internet og telefon.

Maskinsnedkere søges

Produktion og industri
Vores kunde, Trehøje Døre A/S, har travlt, og vi søger derfor 3 maskinsnedkere. Virksomheden, som er beliggende i Ørnhøj, producerer et bredt udvalg af indvendige døre, dertil skal de bruge kvalificeret arbejdskraft. Så for at kunne varetage jobbet skal din baggrund – og uddannelse være maskinsnedker eller dygtig tillært maskinpasser. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er stabil og kvalitetsbevidst. Derudover skal du kunne se dig selv i jobbet i en mindre virksomhed, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig rent fagligt. 

Produktionsmedarbejdere søges

Produktion og industri
For vores kunde, som ligger i Herning, søger vi dygtige, engagerede og stabile medarbejdere, der kan bidrage positivt til produktionen og miljøet i virksomheden. Der er tale om en metalvirksomhed som er i rivende udvikling, hvor der hersker en god, uformel og sjov tone.  

Regnskabsassistent

Herning
For vores kunde PwC i Herning søger vi en dygtig regnskabsassistent, der har overblik og er god til at håndtere mange bolde i luften. Jobbet er i PwC´s regnskabsafdeling, Finance, hvor der primært arbejdes med interne rejseafregninger og behandling af debitorhenvendelser.

Regnskabsassistent - med god erfaring fra lønbo...

Kontor og administration
”Buskørsel med hjertet bag rattet” er mottoet hos Holstebro Turistbusser– men vi forventer nu ikke at det er dig der skal løse denne opgave! Vi forventer, at du er en dygtig regnskabsassistent som har lyst til et spændende job i en solid og familiedrevet virksomhed, og at du kan se dig selv i et job med mange forskellige opgaver og muligheder. Det er et job som kombinerer opgaver indenfor bogholderi, udarbejdelse af løn ud fra vagtplaner og overenskomster samt vagt- og køreplanlægning, og det er vigtigt at du kender betydningen af service overfor såvel interne som eksterne relationer. Du har en god og relevant faglig baggrund som naturligt vil sætte dig i stand til at løse de mangeartede opgaver som findes i huset samt er i besiddelse af en positiv og fleksibel indstilling.

Renault varevognstekniker til Dahl Pedersen Hol...

Håndværk
AktivPersonale søger for Dahl Pedersen en serviceminded Renault varevognstekniker til Renault Pro+værkstedet i Holstebro. Som Renault Pro+ tekniker har du selv den direkte kontakt til kunderne, og du står selv for at planlægge din arbejdsdag. Du modtager kunderne, udfører arbejdet på bilen, udskriver faktura og afleverer bilen til kunden. Jobbet omfatter i øvrigt alle opgaver på et moderne værksted, herunder diagnose, service og reparation af Renault varevogne. Det er et meget alsidigt, men også krævende job at mestre hele processen. Værkstedet i Holstebro er et autoriseret Volvo, Polestar, Renault og Dacia værksted.

Vejleder til genbrugsplads

Forefaldende arbejde
AktivPersonale søger for vores kunde AVV, faste vikarer til at afløse på genbrugspladserne i Nordjylland.

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen