Se alle vores ledige stillinger

Dygtig og udviklingsorienteret regnskabsmedarbe...

Kontor og administration
Har du lyst til at arbejde med et bredt spænd af opgaver inden for bogholderi, regnskab og administration? – og er du den der tager ansvar for dine opgaver, engagerer dig og formår at arbejde selvstændigt? – så har vi jobbet til dig! For vores kunde i Lemvig Kommune søger vi en dygtig regnskabsmedarbejder som sammen med de øvrige medarbejdere i afdelingen kan få virksomheden taget det ”næste step op” på dette område. Din baggrund for at søge stillingen kunne være en solid og grundig erfaring inden for regnskab – eller du er uddannet inden for økonomi, bogholderi, finans eller gennem din hidtidige erhvervserfaring have opnået gode forudsætninger for at arbejde med regnskabsmæssige og administrative opgaver.

Erfaren produktionsteknolog eller konstruktør s...

Kontor og administration
AktivPersonale A/S søger for kunde JS Stål en erfaren og selvstændig produktionsteknolog, konstruktør, eller ingeniør til opstart snarest muligt.

Friske fingre søges til pluk og pak på lager

Lager og logistik
Har du fri fra studiet, sabbatår eller søger du bare job og har du lyst til at arbejde som vikar?AktivPersonale A/S søger for kunde i Herning 6 medarbejdere til lagerarbejde i tekstilbranchen.Der er tale om vikariater med start uge 35 og til og med uge 48 (03.12.21).Du kan forvente forskellige arbejdsopgaver bl.a. pluk -og pak, scanning og sortering af varer og klargøring til forsendelse.

Ledende produktionsmedarbejder til Promal

Produktion og industri
 Er du den nye dygtige produktionsmedarbejder vi søger? – og er det dig der kan tilføre ekstra værdi til en god og spændende arbejdsplads? For vores kunde Promal A/S i Holstebro søger vi en dygtig og erfaren produktionsmedarbejder til produktion hvor der fremstilles maling, grunder, træbeskyttelse, epoxy og polyuretan. Medarbejderen skal være med til at fordele arbejdet til sig selv og et team på 2-3 kolleger efter de indkomne opgaver. Produkterne blandes efter udskrevne recepter og medarbejderen er selv ansvarlig for at recepter bliver fulgt, ligesom han er ansvarlig for at indhold til brug for fremstilling ligger klar ved blandingsmaskinerne.

Maler søges hurtigst muligt

Syddjurs
For vores kunde mellem Herning og Holstebro søge vi en dygtig maler. Der er tale om et spændende alsidigt job, hvor din hverdag vil blive travl og med forskelligt artede opgaver inden for malerfaget. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og trives med en omskiftelig hverdag.  

Montagearbejdere til produktionsvirksomhed

Produktion og industri
For vores kunde i Herning søger vi én dygtig og stabil medarbejder, der kan bidrage positivt til virksomheden med den relevante erfaring, kvalifikationer og engagement.

Montagemedarbejder

Herning
Den kommende tid får vores kunde i Herning travlt. Vi søger derfor dygtige og alsidige montagefolk. Der er tale om længerevarende vikariater med mulighed for fastansættelse, hvis begge parter er indforståede med det. Vores kunde beskæftiger sig med at udvikle og producere forskellige typer af værktøj. Dine arbejdsopgaver vil derfor være at samle/montere delene til de forskellige værktøjer – hvor der vil være sidemandsoplæring.

Produktionsmedarbejdere søges

Produktion og industri
For vores kunde som ligger i Holstebro, søger vi dygtige, engagerede og stabile medarbejdere, der kan bidrage positivt til produktionen og miljøet i virksomheden. Vi søger medarbejdere til dag– og nathold, hvor der vil være tale om try & hire ansættelser. Her er du først ansat som vikar i 12 uger, hvorefter du overgår til at blive fastansat ved virksomheden.

Produktionsmedarbejdere søges

Herning
For vores kunde, som ligger i Herning, søger vi dygtige, engagerede og stabile medarbejdere, der kan bidrage positivt til produktionen og miljøet i virksomheden; en metalvirksomhed som er i rivende udvikling. Vi søger medarbejdere til dag, aften – og nathold, hvor der vil være tale om try & hire ansættelser. Her er du først ansat som vikar i 12 uger, hvorefter du overgår til at blive fastansat ved virksomheden.

Salgsassistent søges

Butik og detail
Har du et sultent salgstalent og med god appetit på en hverdag, hvor du kan udfordre dig selv og blive endnu bedre?  

Souschef til AktivPersonale

Kontor og administration
Souschef til AktivPersonale HjørringHos AktivPersonale er vi i stadig vækst og har forrygende travlt hvorfor vi søger en Souschef til vores kontor i Hjørring.Herfra dækker vi mange brancher med løsninger indenfor vikarassistance og rekrutteringer til virksomheder i Nordjylland.

Tekniker til forhandler support

Montør
Er du teknisk minded, kan du kommunikere og har du en udpræget løsningsorienteret og kommerciel tilgang til dine opgaver? – og kan du lide KAFFE…???  Så har vi et spændende og udfordrende job til dig hos ETNA Coffee Technologies! I de kommende år forventer ETNA Coffee Technologies en betydelig eksportvækst, og de Skandinaviske lande vil være en vigtig del af det. For at lette og støtte denne vækst fra et strategisk og operationelt synspunkt søger vi en dygtig tekniker der kan yde vores forhandlere den optimale support og opbakning. Du vil have en nøglerolle i uddannelsen af ​​ETNA Coffee Technologies partnere og kunder. Du vil være ansvarlig for at give teknisk rådgivning og support til disse samt feedback til ETNA Coffee Technologies fabrik i Holland med hensyn til yderligere teknisk udvikling og implementering af lokale markedskrav. Til denne udfordrende stilling leder vi efter en teknisk dygtig person, som helst også har erfaring i vores branche. Det er vigtigt, at du er professionel og løsningsorienteret og er i stand til at kommunikere tydeligt, især med hensyn til tekniske aspekter.

Vedligeholdsteknikere til Kelsen Group - Nr. Snede

Produktion og industri
Har du lyst til at arbejde hos en af verdens førende producenter af butter cookies?  - og har du fokus på ansvar, kvalitet, optimering og de rigtige løsninger? Så har vi jobbet til dig! Til Kelsen Groups fabrik i Nr. Snede, søger vi velkvalificerede vedligeholdsteknikere til skiftehold dag/aften samt til fast nathold. Fabrikken i Nr. Snede beskæftiger ca. 250 medarbejdere og producerer småkager til hele verden. Fabrikken er i rivende udvikling og der udvikles løbende på produktionsapparatet med nyt og spændende udstyr.  Når produktionen kører, og der sker maskinnedbrud har det store konsekvenser for den løbende produktion. Derfor er hurtig og sikker reparation vigtigt. I arbejdet som vedligeholdstekniker vil du indgå i et team sammen med holdlederen, som sikrer produktionen af butter cookies på produktionsanlæggene. Der er fokus på at levere kvalitet samt at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med vedvarende fokus på løbende forbedringer.

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen