Se alle vores ledige stillinger

Business Controller med stærke IT kompetencer

Kontor og administration
Dahl Pedersen lever af tilfredse kunder, og derfor har de stor fokus på både kundernes ønsker og behov, men også på medarbejdernes udvikling og trivsel, da arbejdsglæden smitter af på kunderne. Dahl Pedersen forhandler både nye og brugte person- og varebiler af mærkerne Volvo, Renault og Dacia. Det sker fra deres 3 butikker i Skive, Viborg og Holstebro med ca. 85 medarbejdere. Din arbejdsdag vil være på hovedkontoret i Skive blandt 23 kollegaer, og du vil blive en del af et fast team på 4 medarbejdere, som også arbejder tæt sammen med en IT medarbejder og ledelsen.

Dygtig og serviceminded lagermedarbejder til Pr...

Produktion og industri
Er du struktureret, serviceminded og søger du job i en virksomhed hvor kvalitet, service og leveringssikkerhed er i fokus?  Promal A/S har travlt og søger derfor en dygtig, erfaren og selvkørende lagermedarbejder der trives i et job med højt tempo, og hvor der er gode muligheder for at få indflydelse på din arbejdsdag.Du vil blive en del af et frisk og dynamisk team, i et positivt og uformelt miljø med godt humør og frie rammer.

Elektriker søges til Herning Vand A/S

Håndværk
Ønsker du at blive en del af en virksomhed, der konstant udvikler på deres anlæg installationer - og har du lyst til at benytte dine kvalifikationer til at arbejde med opgradering og udbygning af de tekniske installationer på el-området? Så skal du med på rejsen.   AktivPersonale søger for vores kunde Herning Vand A/S en elektriker, der med sit nysgerrige sind, er klar på nye udfordringer samt med sin selvstændige tilgang til opgaver, kan blive en del af en moderne arbejdsplads.

Er du uddannet smed, maskinarbejder, elektronik...

It og teknik
Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil og har du lyst til at arbejde med fejlfinding, reparation og vedligehold på en moderne maskinpark?Så er det netop dig vi søger til vores kunde som er beliggende i Holstebro Kommune. 

Kvalitetsbevidste Sanitører søges til ISV Esbje...

Rengøring
AktivPersonale søger for vores kunde ISV Industri & Skadeservice Vest omhyggelige og dygtige medarbejdere til deres afdelinger i Esbjerg og Hodsager (mellem Ikast og Holstebro).  Du vil blive en del af en virksomhed, som konstant arbejder på at dygtiggøre deres medarbejdere, gennem struktureret efteruddannelse, både internt og eksternt og dermed sikre den bedste og mest professionelle service til deres kunder. Effektivitet, kvalitet og konkurrencedygtige priser Disse er ISV Industri & Skadeservice Vest overordnede målsætninger og det er blandt andet de bærende elementer i deres daglige virke. Som Sanitør hos ISV er du med til at hjælpe, hvor andre ikke kan! Du udfører skadeopgaver inden for rengøring, affugtning, nedtagning/nedrivning og reetablering i vores samarbejde med forsikringsselskaber. 

Kørselsdisponent søges til Holstebro Turistbusser

Kontor og administration
Vil du bidrage til at folk får en god start på dagen og sikre dem en tur hvor de ikke skal bekymre sig om ventetider og at komme til tiden? Kan du med dit geografiske kendskab være ansvarlig for at sikre optimal udnyttelse af bussernes kapacitet og kørsel både for rutekørsel og turistkørsel? Så skal du søge denne stilling! AktivPersonale A/S søger for vores kunde Holstebro Turistbusser, en dygtig kørselsdisponent, der besidder et godt overblik og kan håndtere mange bolde i luften. Du vil opleve en stor berøringsflade, for både kunder, men især deres mange chauffører, hvor du skal planlægge disponere, optimere og monitere virksomhedens kørsel.

Lagermedarbejder søges til virksomhed i Ikast

Lager og logistik
Drømmer du om en aktiv hverdag, hvor du kan gøre en forskel for dine kollegaer og samtidigt holder af orden og struktur i hverdagen? Så har vi måske jobbet til dig. AktivPersonale søger en dygtig lagermedarbejder for vores kunde i Ikast. En kunde som laver eltavler og hvor åben dialog, udvikling, kvalitet er nøgleord.Det er også en international virksomhed, hvor der er fokus på innovation, ærlighed, og hvor man går det skridt længere for at sikre et godt arbejdsmiljø.

Medarbejder søges til gulvlægning

Bygge og Anlæg
Vi søger for vores kunde med beliggende i Videbæk, 4 dygtige medarbejder til gulvlægning af bla. Epoxygulve, Terrazogulve samt Polyurethangulv.

Medarbejder søges til gulvrenovering

Håndværk
Vi søger for vores kunde i Herning en fysisk stærk og dygtig medarbejder til gulvrenovering.Jobbet består primært i at slibe/lakere gulve i renoveringsprojekter. Du vil sammen med din kollega løse de opgaver i bliver stillet på bedst mulig vis. Der vil i perioder være tale om udeliggende arbejde. 

Mobilkranfører søges til BMS Krangården A/S i H...

Produktion og industri
Aktiviteten stiger forsat hos BMS A/S og derfor søger de en stabil, selvstændig og ansvarlig mobilkranfører, som sætter sikkerheden og kunden i centrum, ved udførelsen af diverse projekter og opgaver.    En dagligdag på jobbet:Udføre mobilkran opgaver primært i Danmark, vurdere jobbet på stedet og udføre opgaven sikkert og effektivt i samarbejde med kunden.Udfører opgaver iht. risiko/metodebeskrivelser og til en hver tid, overholde alle sikkerhedsregler.

Produktionsmedarbejdere til Salling området søges

Produktion og industri
For vores kunde i som ligger i Salling området søger vi dygtige, erfarne og stabile medarbejdere til virksomhedens produktionDer søges  medarbejdere som med sin relevante erfaring, kvalifikationer og engagement kan bidrage positivt til produktionen og miljøet på virksomhederne.

Regnskabsassistent til Microwa ABC i Hammel

Kontor og administration
For vores kunde Microwa ABC i Hammel søger vi en dygtig og erfaren Bogholderi & Regnskabsassistent, der har overblik og er god til at håndtere mange bolde i luften. Hos Microwa ABC har man travlt og der kommer løbende flere opgaver ind i huset, hvorfor der nu søges en medarbejder mere til afdelingen. Du har en god og relevant faglig baggrund som naturligt vil sætte dig i stand til at løse de mangeartede opgaver som findes i jobbet.

Salgskoordinator til Carbi ApS

Kontor og administration
Skal du være en del af en ekspansiv, udviklende og Gazellepris vindende virksomhed – som med sin bæredygtige tilgang og grønne omstilling leverer affaldssorteringsløsninger til både offentlige arbejdspladser samt erhvervsdrivende virksomheder? Så skal du være en del af Carbi ApS AktivPersonale søger for vores kunde Carbi ApS en intern salgskoordinator til opstart hurtigst muligt. Så har du en administrativ og koordinerende salgsprofil, så er vi interesserede. Din hverdag vil bestå af at være salgs-backup/support for vores salgsafdeling, både internt og eksternt. Du vil skulle registrere ordrer, samt behandle og opfølge på disse. Derudover vil du have en hverdag med kundekontakt, samt B2B-salg til forhandlere. Slutteligt vil du blive involveret i logistikdelen, som f.eks. booking af fragt.

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen