• Hjem
  • Vi tilbyder
  • Ledige Jobs

Se alle vores ledige stillinger

Kunde- & personalekonsulent - AktivPersonale Holstebro

Hos AktivPersonale er vi i stadig vækst og har forrygende travlt hvorfor vi søger en ny konsulent til vores kontor i Holstebro. Herfra dækker vi mange brancher med løsninger indenfor vikarassistance og rekrutteringer til virksomheder i Vestjylland.

Teamleder til industriservice

DIS får stadig flere opgaver ind og søger derfor en arbejdende Teamleder til deres afdeling i Hodsager mellem Herning og Holstebro.

Som Teamleder vil du få daglig kontakt med både kunder, kolleger og samtidigt være sagsansvarlig og koordinator på dine egne opgaver.

Som Teamleder er dit overordnede ansvar planlægning og udførelse af kundernes opgaver, herunder sørge for en god kommunikation hele vejen rundt.

Deltids bogholder søges

Du har en god og relevant faglig baggrund som bogholder, som naturligt vil sætte dig i stand til at løse de mangeartede opgaver som findes i jobbet.

Jobbet er et vikariat på 20-25 timer som minimum forventes at vare 2 mdr. med mulighed for forlængelse.

IT-medarbejder

Hos Herning Vand ønsker vi at styrke koordineringen af it-området. Både drift, support og hosting købes hos en ekstern samarbejdspartner.  Samtidig ønsker vi at forbedre medarbejdernes brug af it. Det skal ske både ved undervisning, sidemandssupport og en it-support, der er synlig og nærværende. Gennem din erfaring vil du få mulighed for at præge udviklingen af it-området i virksomheden.

Business Controller

For vores kunde i Skive Kommune søger AktivPersonale en - gerne nyuddannet - Cand.oecon., Cand.merc. el. lign. som vi forventer kan bistå den øverste ledelse med analyser, rapporter og andre relevante opgaver inden for dit område.

Sales Support & Marketing Assistent

I dagligdagen vil du referere direkte til Salgsdirektøren, men der arbejdes også funktionsmæssigt på tværs med Marketingafdelingen, Customer Care-teamet og 5 Account managers.

Erfaren kantlimer

AktivPersonale A/S søger for kunde i Ikast-Brande Kommune en maskinsnedker med stor erfaring med kantlimer.

Erfaren kantbukker/laserskærer

AktivPersonale A/S søger for kunde i Frederikshavn Kommune, en erfaren kantbukker samt laserskærer.

Elektriker med erfaring indenfor varmepumper

AktivPersonale A/S søger for vores kunde Byens Elteknik, en elektriker med erfaring indefor varmepumper.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg accepterer