Se alle vores ledige stillinger

Butiksekspedienter, Kok, Køkkenmedhjælpere og T...

Butik og detail
For vores kunde Ejvinds søger vi lige nu efter friske, motiverede og stabile medarbejdere til forskellige stillinger

Controller - Back-up

Kontor og administration
Trives du med en afvekslende hverdag og opgaver, der kræver selvstændighed og initiativ? Er du skarp på administrative- og praktiske opgaver og nysgerrig efter at lære nyt? - og har du lyst til at arbejde i en dynamisk og velfungerende organisation? Så er du måske vores nye kollega. BMS Krangården søger en ny kollega, som kan være back-up – en engageret kollega, der har styr på alt det administrative, og som kan agere blækstrutte og servicere organisationen med et smil og holde orden på vores hverdag.

Dygtige og selvstændige bagere til produktionsv...

Produktion og industri
 AktivPersonale A/S søger for kunde Jensen Brød i Aalborg to dygtige og selvstændig bagere til opstart snarest muligt. Vores kunde Jensen Brød er i en rivende udvikling og søger derfor efter dygtige bagere, der kan arbejde selvstændigt og kvalitetsbevidst.

Elev til allround funktion hos AktivPersonale

Kontor og administration
Aktiv Personale – Et anderledes vikar- og rekrutteringsbureauVi er en ejer ledet virksomhed, som hver dag brænder for at lave det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi tilbyder vikarassistance, try&hire, projektansættelser og rekruttering af danske og udenlandske medarbejdere. I Nordjylland har vi hovedkontor i Hjørring, samt kontorer i Hirtshals, Frederikshavn, Aalborg og Hanstholm.

Energisk administrationselev til Promal A/S

Kontor og administration
Vil du have en administrativ uddannelse hvor din personlige og faglige udvikling er i fokus? – og er du på udkig efter et spændende og lærerigt uddannelsesforløb? Så læs mere her! Som kontorelev hos Promal i Holstebro, kan du se frem til et udviklende uddannelsesforløb, hvor du får berøring med det hele. Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere på kontoret, men vil samtidig få en bred berøringsflade på tværs af organisationen.

Erfaren CNC operatør søges

Produktion og industri
For kunde i Hjørring Kommune søger vi en erfaren og selvstændig CNC-operatør til opstart snarest muligt.Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse for rette kandidat.

Erfarne og ansvarsbevidste rengøringsassistente...

Holstebro
  Har du lyst til at arbejde som vikar og kan du springe til med kort varsel? – så er du måske den medarbejder, vi søger. Hos AktivPersonale oplever vi stor forespørgsel på rengøringspersonale fra vores kunder, og derfor søger vi til vores database efter fleksible og ansvarsbevidste vikarer till forskellige rengøringsvikariater.Der er tale om vikariater af forskellig varighed og varierende timetal. Dog mellem 10-37 timer pr. uge.Geografisk er vores kunder beliggende i Holstebro Kommune – Herning Kommune – Ringkøbing/Skjern Kommune samt Struer Kommune. 

Intern sælger - med flair for markedsføring

Kontor og administration
 Vi søger ikke en person med en specifik uddannelse, men vi søger en person der skal: Være særdeles velformuleret i skrift og taleKunne skrive spændende tekster om det mest interessante emne i hele verden - nemlig maling og malerarbejde.Være en stærk kommunikatør.Kunne arbejde struktureret.Have flair for IT.Være villig til at lære nyt

Køkkenmedarbejder/ernæringsassistent søges

Køkken og kantine
 For vores kunde beliggende i Holstebro, søger vi lige nu en engageret, erfaren og selvstændig køkkenmedarbejder, som kan være behjælpelig med diverse køkken- og madlavningsopgaver.Der er tale om et vikariat på minimum 30 timer i tidsrummet 07.30-16.00. Derudover kan der forekomme aften og weekendvagter i forbindelse med arrangementer.Vikariatet er på nuværende tidspunkt indtil slut maj, men kan blive forlænget. På sigt kan det være en mulighed at få en fast stilling på 20 timer, senere i forløbet.

Medarbejdere til produktion – ”Sommerjob”

Produktion og industri
Har du lyst til et job hvor du i samarbejde med dine kollegaer, har en vigtig rolle i virksomhedens produktion? For vores kunde i Holstebro søger vi 4 medarbejdere til sommerjob på virksomhedens nathold. Der vil blive opstart i slut maj eller primo juni og vikariater løber til og med uge 34 (slut august). Det er derfor vigtigt, at du kan sige ”ja” til at arbejde sommeren igennem (kun begrænset mulighed for at kunne holde ferie i denne periode). Der vil være en høj grad af selvstændighed i dine opgaver, og du skal forberede dig på en dynamisk hverdag i et team med engagerede og dygtige kollegaer. Du vil få en grundig oplæring i de funktioner du skal udføre.

Produktion i Ikast søger forskellige medarbejdere

Produktion og industri
 Vores kunde i Ikast har rigtig travlt og mangler derfor kvalificerede medarbejdere indenfor forskellige områder. Vi søger folk til: Truckkørsel, herunder på- og aflæsning af lastbil – Gyldigt certifikat er påkrævet.Kantlimer gerne med erfaring i kantlimning eller generelt træindustrien.Pakkehåndtering – elementer skal pakkes og kræver en god fysik.Har du en af profilerne, samt selvstændighed, fleksibilitet og stor lyst til at arbejde, så skynd dig at ansøge. Der forventes, at du kan tale, læse og forstå dansk.   

Produktionsmedarbejdere til virksomhed i Hampen

Produktion og industri
 AktivPersonale søger for vores kunde i Hampen 2 dygtige produktionsmedarbejdere til daghold.  Der søges medarbejdere med erfaring fra træindustrien, evt. med at stå ved en pladesav eller anden maskinerfaring.

Renovationsmedarbejdere søges

Forefaldende arbejde
AktivPersonale A/S søger for kunde i Hjørring Kommune morgenfriske og stabile vikarer til sommerafløsning som renovationsmedarbejder.

Selvstændig vedligeholdelsestekniker søges

Produktion og industri
AktivPersonale søger for kunde i Hjørring kommune en erfaren og selvstændig vedligeholdelsestekniker til en dynamisk fødevareproducerende virksomhed.Stillingen er et try & hire forløb – dvs: vikariat med henblik på ansættelse. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.    

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen