Se alle vores ledige stillinger

3 tømrere søges til DIS Tømrer & Snedker

Holstebro
Er du en engageret, selvstændig og erfaren tømrer- eller snedkersvend? Vil du udføre et ordentligt håndværk med solide værktøjer, og et stærkt team af motiverede kollegaer i ryggen? Så har vi jobbet til dig! Vores kunde DIS Tømrer & Snedker har forrygende travlt og søger derfor 3 dygtige og erfarne tømrere/snedkere til fastansættelse hurtigst muligt!

Administrativ medarbejder med teknisk flair søges

Kontor og administration
AktivPersonale søger for vores kunde JS Stål en administrativ medarbejder til opstart snarest muligt.Har du en baggrund som teknisk tegner, teknisk assistent eller har du en skarp administrativ side? – Så har vi jobbet til dig.

Erfaren lagermedarbejder med truckcertifikat og...

Lager og logistik
Der vil være tale om forskellige opgaver på lageret. Herunder klargøring af forsendelser, modtagelse af varer, læsning -og losning af biler, truckkørsel mm, hvorfor det er vigtigt at du har en bred erfaringsmæssig baggrund. Der er tale og et try & hire forløb - dvs. vikariat med henblik på fastansættelse.

Erfaren og dygtig lagermedarbejder søges

Lager og logistik
 Skal du være en del af, et af verdens mest prestigefyldte riffel- og patronvirksomhed, hvis gode omdømme og produkter af høj kvalitet er forankret i medarbejdernes unikke færdigheder og faglige stolthed?Så skal du læse videre her! AktivPersonale søger for Sako Danmark en lagermedarbejder, til deres filial i Ikast.

Erfaren og kvalitetsbevidst industritekniker sø...

Produktion og industri
AktivPersonale A/S søger for vores kunde Maskinfabrikken Esko en dygtig, erfaren og kvalitetsbevidst industritekniker til opstart snarest muligt. Der er tale om et try & hire forløb - dvs. vikariat med henblik på fastansættelse. 

Experienced people are wanted for floor laying

Håndværk
 We are looking for our customer located in Videbæk, 4 skilled employees for laying floors of, among other things Epoxy floors, Terrazzo floors and Polyurethane floors.The companys employees help each other to handle the many different tasks. You will engage with colleagues on an equal level where you will be helped to get the tasks done in the best way possible. You must be prepared that there may sometimes be outside work. 

Fleksible medarbejdere til sæsonarbejde søges

Produktion og industri
For vores kunde Lineage Logistics i Hirtshals søger vi en masse fleksible medarbejdere til produktionsarbejde til ørredsæsonen.Der er tale om forskellige opgaver bl.a.: sortering, pakning, mærkning, indfrysning af fisk samt forefaldende arbejde.Det er vigtigt, at du er fleksibel og mødestabil, da mødetiderne kan variere afhængig af mængden af råvarer, som kommer ind. Der er tale om både daghold og aftenhold.

Handy produktionsmedarbejdere til træindustrien

Produktion og industri
Vi søger for kunde i Jammerbugt Kommune dygtige og engagerede produktionsmedarbejdere til træindustrien.Opstart: snarest muligt.Der er tale om et længerevarende vikariat, og for rette kandidat med mulighed for fast job.

Kvalitetsbevidste Sanitører søges til DIS

Rengøring
AktivPersonale søger for vores kunde Dansk Industri og Skadeservice omhyggelige og dygtige medarbejdere til deres afdeling i Nørresundby. Du vil blive en del af en virksomhed, som konstant arbejder på at dygtiggøre deres medarbejdere, gennem struktureret efteruddannelse, både internt og eksternt og dermed sikre den bedste og mest professionelle service til deres kunder.   Effektivitet, kvalitet og konkurrencedygtige priser  Disse er Dansk Industri og Skadeservices overordnede målsætninger og det er blandt andet de bærende elementer i deres daglige virke.

Kvalitetsbevidste Sanitører søges til DIS

Holstebro
 AktivPersonale søger for vores kunde Dansk Industri og Skadeservice omhyggelige og dygtige medarbejdere til deres afdeling i Hodsager, som er placeret mellem Holstebro og Herning.Du vil blive en del af en virksomhed, som konstant arbejder på at dygtiggøre deres medarbejdere, gennem struktureret efteruddannelse, både internt og eksternt og dermed sikre den bedste og mest professionelle service til deres kunder.  Effektivitet, kvalitet og konkurrencedygtige priserDisse er Dansk Industri og Skadeservices overordnede målsætninger og det er blandt andet de bærende elementer i deres daglige virke.

Landbrugsmaskinmekaniker til Dansk Industri & S...

Håndværk
Dansk Industri & Skadeservice er i en rivende udvikling. Vi søger derfor en dygtig, serviceminded og ambitiøs landbrugsmaskinmekaniker til servicering af vores materiel – eks. trykkertrailere, affugtere og kompressorer.Vi tilbyder et ansvarsfuldt job, hvor du bliver en del af et stærkt fagligt team, hvor selvstændighed, sammenhold og engagement er vigtige elementer for, at vi kan løfte opgaven.Vi forventer, at du har de faglige og tekniske forudsætninger på plads for at håndtere opgaverne og det er afgørende, at du kan trives i en hektisk hverdag, hvor du spiller en afgørende rolle i at vores maskinpark altid er 100% klar - til glæde for vores kunder og dine kolleger

Medarbejder søges til gulvlægning

Bygge og Anlæg
Vi søger for vores kunde med beliggende i Videbæk, 4 dygtige medarbejder til gulvlægning af bla. Epoxygulve, Terrazogulve samt Polyurethangulv.

Selvstændig og kvalitetsbevidst mejerist søges

Forefaldende arbejde
Vores kunde i Jensen Børd Aalborg er i en rivende udvikling. Vi søger derfor efter en selvstændig og kvalitetsbevidst mejerist, til opstart hurtigst muligt.Jensen Brød er et stort og moderne industribageri, der producerer et stort og lækkert sortiment af bagværk til både detailhandel og food-service. Jensen Brød værner om de gode bagertraditioner og gode råvare

Servicetekniker til vedligehold og fejlfinding ...

Håndværk
 Ønsker du at blive en del af en større moderniseringsproces? Skal du sammen med topmotiverede kollegaer bidrage til virksomhedens igangværende ekspansion? Så skal du søge jobbet som servicetekniker hos Kvik A/S. AktivPersonale rekrutterer for Kvik A/S to erfarne og dygtige serviceteknikere. Du vil med dette job medvirke til Kviks mission: ”At sælge danske design køkkener, bad og garderober til overraskende lave priser”

Teamleder til økonomifunktionen

Kontor og administration
Er du drevet af at udvikle og forbedre virksomhedens økonomifunktion? Og ønsker du at sætte din erfaring inden for økonomistyring i spil i en dynamisk virksomhed med masser af spændende opgaver? Så kunne du være den nye Teamleder hos Herning Vand. Vi søger en ny kollega, der kan spille en nøglerolle i det økonomiske maskinrum og koordinere opgaverne vedrørende økonomiområdet. Du vil indgå i økonomiteamet i afdelingen for Kunder og Administration. Afdelingen har 10 dedikerede medarbejdere, som værdsætter en munter tone og et godt arbejdsmiljø. Du vil i det daglige opleve tillidsbaserede rammer med reel indflydelse på egne opgaver og mulighed for at følge opgaverne til dørs.

Truckfører søges med lys og lygte

Holstebro
Fordi vi har en stor efterspørgsel på truckfører fra vores kunder i Holstebro, Herning, Skive og Struer, søger vi flere erfarne og dygtige truckfører. Der er opstart hurtigst muligt. 

Tømrer/snedker søges

Håndværk
For vores kunde i Hjørring komune, søger vi en dygtig og erfaren tømrer/snedker til job med start hurtigst muligt.

Vestforsyning søger en erfaren og strategisk st...

Kontor og administration
Spotter du den gode historie og kan levere den i et fængende, letforståeligt sprog? Er du skarp til digital formidling med et veludviklet blik for strategisk kommunikation?  Vestforsyning søger et formidlingstalent til at hjælpe med at tænke kommunikation mere strategisk og derigennem at opbygge større bevidsthed om deres brand. Vestforsyning er fuld af gode historier. Historier om udvikling af fremtidens energi med udbygning af deres infrastruktur og masser af spændende opgaver, der påvirker kundernes hverdag.  Herunder også deres biogas og kraftvarmeværk, der også er en stor del af koncernen. Historier om bæredygtighed, udvikling af byen, og ikke mindst historier om de mennesker, som får det hele til at ske, på en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder og personligheder. De mange gode historier skal fortælles på websites, i nyhedsbreve, via sociale medier, på LinkedIn og i pressemeddelelser. Vi søger derfor en alsidig kommunikationspartner, der kan udtænke, rådgive, udfordre, interviewe, skrive, distribuere og ikke mindst opsøge alle disse historier i tæt samarbejde med hele virksomheden. Herunder et strategisk fokus på, at man servicerer såvel privatkunder som erhvervskunder og samarbejdspartnere.

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen