Se alle vores ledige stillinger

Arbejdende formand til vores vedligeholdelsesaf...

Bageriet Max søger en bagersvend

Forefaldende arbejde
Hos Bageriet MAX bager vi fordi vi ikke kan lade være. Vi elsker det gamle håndværk og jagten på at få den bedste smag ud af de gode råvarer – for vores kunders skyld. Det sprøde, det søde, det friske og det overraskende. Vil du være med på holdet som vores nye bager så har vi jobbet til dig! Bageriet Max er i vækst og i konstant udvikling og har et klart mål, nemlig at udvikle og bage det bedste kvalitetsbrød i Holstebro, derfor søger vi en udlært bagersvend med bred faglighed.

Dygtig Salgskoordinator eller Salgsbackup

Syddjurs
For vores kunde Hirtshals Seafood søger vi en dygtig salgskoordinator, der har overblik og er god til at håndtere mange bolde i luften.

Konsulent til rekruttering af udenlandsk arbejd...

Kontor og administration
Er du vores nye familiemedlem? Vi søger et ny medlem til vores voksende familie, der kan bidrage med at finde dygtige medarbejdere til vores kunder i lande som Polen, Bulgarien, Letland og Litauen.

Kundemodtager til Dahl Pedersen i Holstebro

Salg
Er du struktureret, imødekommende, smilende og udadvendt? -  og kan du lide den direkte kontakt med kunderne og sætter en ære i at yde en god kundeoplevelse? Så er det måske lige dig vi søger til stillingen som kundemodtager hos Dahl Pedersen i Holstebro! 

KØKKENSPECIALIST TIL SALG OG DESIGN AF SPECIALK...

Salg
Vi søger for vores kunde, en dygtig køkkenspecialist til salg og design af deres specialkøkkener. BAKØ Living er en underafdeling af Dan Modul A/S, hvor de producerer og leverer specialinventar med alt hvad dette indebærer.

Ledende produktionsmedarbejder til Promal

Produktion og industri
Er du den nye dygtige produktionsmedarbejder vi søger? – og er det dig der kan tilføre ekstra værdi til en god og spændende arbejdsplads? For vores kunde Promal A/S i Holstebro søger vi en dygtig og erfaren produktionsmedarbejder til produktion hvor der fremstilles maling, grunder, træbeskyttelse, epoxy og polyuretan.

Linjeførere til dynamisk virksomhed i fiskeindu...

Fiskeindustri
AktivPersonale A/S søger for kunde i fiskeindustrien 2 erfarne og ansvarsbevidste linjeførere til opstart hurtigst muligt.

Maskinsnedker til spændende produktionsvirksomhed

Produktion og industri
Vores kunde Skibbild Møbelfabrik har travlt og vi søger derfor endnu en maskinsnedker til deres team og det må gerne være en kollega der sætter pris på kvalitet, faglige udfordringer og godt håndværk. Du har en uddannelse som maskinsnedker og har arbejdet indenfor faget. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er stabil og kvalitetsbevidst. Du kan se dig selv i jobbet i en mindre virksomhed, hvor du selvfølgelig har gode muligheder for at udvikle dig rent fagligt.

Montører til vinduesfabrik søges

Montør
AKTIVPERSONALE A/S søger montører der har hænderne skruet rigtigt på?

Produktionsmedarbejder til træindustrien

Produktion og industri
AktivPersonale A/S søger handy vikarer til produktionsarbejde i træindustrien.

Rengøringsassistenter søges

Ringkøbing
Har du lyst til at gøre rent og få en god løn for arbejdet? - og vil du have en fleksibel og afvekslende arbejdsdag? Så har vi jobbet til dig!   

Renovationsmedarbejdere søges

Forefaldende arbejde
AktivPersonale A/S søger for kunde renovationsmedarbejdere til sommerferie-afløsning. 

Salgsmedarbejder til online-salg og grafisk arb...

Kontor og administration
Har du onlinesalg, marketing og grafisk arbejde i blodet? og leder du efter et sted, hvor du kan udfolde og bruge dine kompetencer indenfor disse områder? Så er det lige netop dig vi står og mangler hos Promal i Holstebro. Promal søger ny kollega i marketing – grafisk afdeling, som kan være med til at varetage vores online aktiviteter, herunder hjemmeside, sociale medier m.m. Vores nye kollega skal være stærk til at kommunikere og være vant til at lege med ord så det fanger interessen. Foruden kommunikative evner, har vi brug for en profil der er vant til at arbejde online, opsætte materiale online, kunne lave det grafiske arbejde og i hele processen være med til at sikre det bedste output. Det er en fordel, hvis du allerede har arbejdet med SoMe marketing og annoncering rettet mod B2B og B2C. Derudover skal du synes, det er interessant at arbejde med online markedsføring, grafisk arbejde og præcist vide, hvad der forvandler ”besøgende til kunder”. 

Serviceminded salgsassistent med flair for soci...

Butik og detail
AktivPersonale søger for kunde i Hjørring Kommune en frisk, udadvent og serviceminded salgsassistent til opstart snarest muligt. 

Skilled trimmers for permanent job

Fiskeindustri
AktivPersonale A/S is looking for 5 skilled trimmers for a salmon production in 9850 Hirtshals, Northern Jutland Denmark.  

Smed eller mekaniker søges til opstart snarest

Forefaldende arbejde
AktivPersonale søger for kunde i Hjørring en erfaren smed eller mekaniker til opstart snarest muligt. 

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen