Torben Jespersen, Xcutiva

Torben Jespersen, Xcutiva

Udtalelse

"Når tingene brænder på, og der mangler ekstra personale, i min egen virksomhed og hos mine kunder, er det en naturlig ting for mig at kontakte AktivPersonale for at få hjælp. Det er uanset om der er tale om vikarer som en midlertidig løsning eller rekruttering af faste medarbejdere inden for forskellige brancher.

Responstiden er meget hurtig, der er smil i stemmen uanset om det er på telefonen eller vi mødes og snakker om tingene. De rette kandidater, med de rigtige kvalifikationer, finder AktivPersonale hurtigt og er meget præcise i deres forventninger til hvor hurtigt de kan løse opgaven.

Tilstedeværelsen i lokalområdet og mange års erfaring i branchen mærker jeg tydeligt når AktivPersonale skal hjælpe med en opgave. Der er kvalitet i deres arbejde, de ved hvor kandidaterne findes og har et stort netværk jeg som kunde nyder godt af når jeg skal bruge vikarer og medarbejdere til faste stillinger. 

Jeg vil fremhæve deres opfølgning og interesse i hvordan det går med de medarbejdere de sender ud, det er dejligt at mærke den efterfølgende interesse i at det igen har været det rette match mellem virksomhed og kandidat."

Om virksomheden

Xcutiva er et af Nordjyllands største rådgivnings- og konsulenthuse, der med base i Vrå hjælper nordjyske virksomheder.
Vores specialer er styring af forandringsprocesser, såvel i industrien som i detailhandelen. 
Vi er rigtig gode til at hjælpe virksomheder i gang i Norge, og har en samarbejdspartner i Stavanger.
Endelig kan vi tilbyde små og mellemstore virksomheder hjælp til den daglige bogføring.   
Vores varemærke er løsninger, der tager udgangspunkt i virksomheden, og som skaber hurtige resultater.

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg accepterer