VORES KUNDER HAR EN TING TIL FÆLLES: DE ER VIDT FORSKELLIGE

Hver dag, året rundt, hjælper vi danske virksomheder med at finde dygtige folk. Vikarer, fastansatte og specielt rekrutterede til offentlige- og private virksomheder. Fra industri til liberale erhverv. Fra små lokale til de store globale.

Referencer fra kunder:

Uffe Andersen, Lilleheden A/S

Uffe Andersen, Lilleheden A/S
"Lilleheden A/S er leverandør til byggesektoren og oplever som følge deraf store udsving i vort behov for kapacitet, ganske som så mange andre industrivirksomheder.

Vor strategi er i videst mulige omfang at overkomme disse variationer ved brug af vikarer – og vi har i mange år haft AktivPersonale som leverandør.

AktivPersonale virker godt forankret i lokalmiljøet og har uden besvær kunnet dække vort behov for såvel ufaglærte som faglærte medarbejdere når vi har behov.

Dialogen med AktivPersonale forløber ganske ubesværet og medfører kun et minimum af administration for os.

En bedre service er svær at forestille sig."

Ib M. Kristensen, Amanda Seafoods

Ib M. Kristensen, Amanda Seafoods
"Vi har i en lang årrække brugt AktivPersonale til at få fleksibilitet i vores bemandingsplan.

For os er det vigtigt at de vikarer der arbejder hos os, er velkvalificerede, møder til tiden og har den rette indstilling.
I vores branche er dagene ikke ens, og behovet for vikarer kan svinge for dag til dag. Derfor er vi glade for samarbejdet 
med AktivPersonale, det er nemt, hurtigt og de leverer et højt service niveau.

Vi har brug for vikarer i både produktion og på lager, hvorfor det er forskellige kvalifikationer der er brug for. Den opgave 
er AktivPersonale god til at løse, da de har et godt kendskab til deres vikarer og derfor kan lave det rigtige match første gang."

Lindy Grønkjær, Faglig Sekretær, 3 F - Skagerak

Lindy Grønkjær, Faglig Sekretær, 3 F - Skagerak

"I forbindelse med rekruttering af vikarer fra AktivPersonale, skal vi henvise til, at der mellem AktivPersonale og 3 F - Skagerak er indgået aftale omkring løn- og arbejdsforhold og hermed er rekvirentvirksomheden og de tilknyttede vikarer sikre på, at aftalegrundlaget er i orden.

I øvrigt er der et tilfredsstillende og konstruktivt samarbejde med virksomheden AktivPersonale."

Anders Jørgensen, Direktør - Musikteatret Holstebro

Anders Jørgensen, Direktør - Musikteatret Holstebro

Vi har gennem flere år haft et nært samarbejde med AktivPersonale.

AktivPersonale har leveret arbejdskraft til vores tekniske afdeling med opbygning og oprydning, til vores køkken samt tjenere til vores restaurant.

AktivPersonale har til stadighed demonstreret stor evne til at levere medarbejdere, og dette til vores store tilfredshed.

De har ligeledes demonstreret stor fleksibilitet og vilje når vi i perioder ikke har planlagt godt nok, og hvor vi har haft behov for yderligere personale, hvilket som regel har kunnet leveres fra time til time

Torben Jespersen, Xcutiva

Torben Jespersen, Xcutiva
"Når tingene brænder på, og der mangler ekstra personale, i min egen virksomhed og hos mine kunder, er det en naturlig ting for mig at kontakte AktivPersonale for at få hjælp. Det er uanset om der er tale om vikarer som en midlertidig løsning eller rekruttering af faste medarbejdere inden for forskellige brancher.

Responstiden er meget hurtig, der er smil i stemmen uanset om det er på telefonen eller vi mødes og snakker om tingene. De rette kandidater, med de rigtige kvalifikationer, finder AktivPersonale hurtigt og er meget præcise i deres forventninger til hvor hurtigt de kan løse opgaven.

Tilstedeværelsen i lokalområdet og mange års erfaring i branchen mærker jeg tydeligt når AktivPersonale skal hjælpe med en opgave. Der er kvalitet i deres arbejde, de ved hvor kandidaterne findes og har et stort netværk jeg som kunde nyder godt af når jeg skal bruge vikarer og medarbejdere til faste stillinger. 

Jeg vil fremhæve deres opfølgning og interesse i hvordan det går med de medarbejdere de sender ud, det er dejligt at mærke den efterfølgende interesse i at det igen har været det rette match mellem virksomhed og kandidat."

Lars Hansen, Industrigruppeformand - Træ-Industri-Byg

Lars Hansen, Industrigruppeformand - Træ-Industri-Byg

"På vegne af Forbundet Træ-Industri-Byg i Silkeborg, kan jeg hermed opfordre til at gøre brug af AktivPersonale i forbindelse med rekruttering af vikarer.

AktivPersonale har overenskomst med Træ-Industri-Byg og samarbejdet med virksomheden er upåklageligt.
Der er ordnede forhold i virksomheden, så kunder kan være sikre på, at den efterhånden komplekse lovgivning, bliver efterlevet til fulde."

Bruno Mikkelsen, Salgschef - BC Catering

Bruno Mikkelsen, Salgschef - BC Catering

"Vi har ikke tidligere brugt vikarbureauer til rekruttering af medarbejdere, så det var lidt nyt for os.

Vi stod akut og skulle bruge en erstatning til vores kundeservice og havde brug for en kvalificeret medarbejder, som kunne starte med ret kort varsel.

AktivPersonale fandt ret hurtigt 3 kvalificerede kandidater, som i øvrigt også var bedre end dem vi selv havde fundet.

Kort og præcis beskrivelse af de enkelte kandidater og god sparring med kontoret omkring kandidaterne.

Alt i alt en super og effektiv behandling fra AktivPersonales side og til en fair pris, som helt sikkert kan anbefales."

Klaus Raahauge, Kantineleder - Eurest A/S (Compass Group)

Klaus Raahauge, Kantineleder - Eurest A/S (Compass Group)

Vi benytter os af medarbejdere fra Aktiv Personale og er yderst tilfredse med samarbejdet. Servicen er helt i top, og der er hurtig tilbagemelding. Kvaliteten af vikarer er vi også meget tilfredse med og ikke mindst den hurtige mødetid. Vi anbefaler helt sikkert AktivPersonale til andre virksomheder.