Om AktivPersonale

Succes bestående af kemi, kompetencer og hårdt arbejde

Da Judi Hede Andersen og Kjeld Nedergaard startede virksomheden AktivPersonale tilbage i 1999, var der ingen snak om at etablere afdelinger over hele Jylland. Det var drømmen om at koble de rigtige mennesker med de rigtige virksomheder, der tændte de to. Det var vigtigt fra starten af, at det var lokale virksomheder og lokale medarbejder, altså ikke bare et nummer, men en virksomhed og et menneske der blev matchet.

Sådan er det stadigvæk.

I 2013 kom Eva Horne med i ejerkredsen, Eva kom fra en stilling som chef for afdelingerne i Nord og havde på det tidspunkt 8 års erfaring i branchen.

Efter mere end 21 år er AktivPersonale stadig en 100% dansk virksomhed med et stærkt team af dygtige medarbejdere, der dagligt finder og forbinder vikarer og specialister med store og små virksomheder.

Vi driver vores virksomhed på gode gamle dyder. Åbenhed, ærlighed og flid. Og vi er ikke bange for at smøge ærmerne op, når der skal findes vikarer, mellemledere, specialister eller dygtige ledere. Så enkelt er det.

Har du brug for dansk eller udenlandsk arbejdskraft, rådgivning eller måske et par medarbejdere på prøve? Så ring og lad os høre om det. Vi er klar, når du er.

AktivPersonale er medlem af Dansk Industri og DI Vikarbranchen.

Lad os kontakte dig

Fill out my online form.
AktivPersonale A/S er medlem af
Dansk Industri, Dansk Byggeri og VikarBranchen