• Hjem
  • Vi tilbyder
  • Ledige Jobs

Se alle vores ledige stillinger

Kunde- og Personalekonsulent - AktivPersonale Holstebro

Hos AktivPersonale er vi i stadig vækst og har forrygende travlt hvorfor vi søger en ny konsulent til vores kontor i Holstebro. Herfra dækker vi mange brancher med løsninger indenfor vikarassistance og rekrutteringer til virksomheder i Vestjylland.

Lagermedarbejder

For vores kunde i Nykøbing Kommune søger vi hurtigst muligt 1 lagermedarbejder til aftenhold. Det er et krav at man har truckcertifikat og hygiejnebevis.

Smede- og VVS lærlinge

For vores kunde, Oscar Petersen & Søn, søger vi lærlinge eller lærlingeinteresserede til at indgå i et team af dygtige medarbejdere, som bl.a. omfatter lærlinge indenfor både smede- og VVS-afdelingen.

VVS-montører/blikkenslagere

For vores kunde, Oscar Petersen & Søn, søger vi VVS-montører/blikkenslagere til at indgå i et team af dygtige medarbejdere i Frederikshavn, Skagen og Hjørring.

Elektriker - overmontør

For vores kunde i Holstebro området søger vi 1 uddannet og dygtig elektriker, der ud over at kunne løse egne daglige opgaver også evner og har lyst til at kunne lede et team.

Elektriker

For vores kunde i Holstebro området søger vi 2 uddannede og dygtige elektrikere til forskellige opgaver og projekter.

Tømrere søges til variable opgaver i Herning og omegn

Vi søger stabile og faglærte tømrere til kortere og længerevarende vikariater. Det vil både være til selvstændigt arbejde som i teams.

Smede/klejnsmede til variable opgaver i Herning og omegn

Vi søger stabile og fleksible faglærte smede og klejnsmede, som har praktisk erfaring med smedearbejde og svejsninger indenfor forskellige industrier til kortere og længerevarende vikariater.

Køkkenvikarer søges til kortere og længerevarende job i Herning og omegn

Vi søger køkkenmedhjælpere med erfaring fra f.eks. industrikøkkener, kantine eller restauraration, og som kan møde med kort varsel og være den selvstændige hjælpende hånd til at komme igennem vores kunders spidsbelastninger.

Ufaglærte medarbejdere til produktion og industri

Vi søger stabile og fleksible medarbejdere til vikariater af kortere eller længere varighed til Herning og omegn.

Bygningskonstruktør/teknisk tegner

For vores kunde Gråkjær A/S i Holstebro søger vi en dygtig og uddannet bygningskonstruktør/teknisk tegner, gerne med erfaring fra tegningsarbejde til byggerier.

Cater - ernæringassistent

For vores kunde i Herning Kommune søger vi uddannede Catere eller ernæringsassistenter evt. tillært køkkenmedhjælpere med god og relevant erfaring.

Cater - ernæringassistent

For vores kunde i Holstebro Kommune søger vi uddannede Catere eller ernæringsassistenter evt. tillært køkkenmedhjælpere med god og relevant erfaring.

Lyst til et eventyr i Grønland? – Og har du erfaring fra fiskeindustrien?

For vore kunde i Grønland, Halibut Greenland, søger vi medarbejdere til forskellige funktioner på deres fiskefabrik i Ilulissat. Virksomheden er grundlagt i 2008 og bearbejder Grønlandske helleflyndere og torsk, landet af lokale fiskere.

Medarbejder til ny montage og servicering af maskinanlæg

AktivPersonale søger på vegne af Kunde, i Hjørring, en medarbejder til ny montage og servicering af tørfodringsanlæg/vådfodringsanlæg, fodersnegle og ventilationsanlæg i svinestalde.
kontakt én af vores 9 afdelinger

Frederikshavn   /   Hammel-Hinnerup   /   Herning   /   Hirtshals   /   Hjørring   /   Holstebro   /   Nykøbing Mors   /   Aalborg   /   Skivedkkort